Dulceata de pepene rosu

de Dya Daniela Andrei in Dulceata / Gem, 27 Aug 2015 | 6290 vizualizari

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

27.08.2015, 09:09

interesanta si cu siguranta gustoasa!

Gicuta 1

27.08.2015, 09:24

Ce culoare frumoasa!

MotanLaOale 1

27.08.2015, 09:25

Andra_Constantinescu 1

27.08.2015, 09:39

Interesanta, n-am mancat, dar sigur este foarte buna!

- Andreea - 1

27.08.2015, 09:50

reisnaor_2006 1

27.08.2015, 09:54

RuxyRux 1

27.08.2015, 10:01

Cea mai minunata!

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2015, 10:24

va pup cu drag!

Bunica 1

27.08.2015, 10:31

Ce bunătate ai făcut!

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2015, 10:35

Ela68 1

27.08.2015, 11:01

wow, ce culoare! n-am mancat niciodata, arata foarte bine

robert_b 1

27.08.2015, 11:11

buna!

deyutzky 1

27.08.2015, 11:29

N-am facut niciodată, dar tare bine mai arata

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2015, 13:07

Multumesc

MotanLaOale 1

27.08.2015, 20:26


Nu am inteles ce se foloseste, cajile sau miezul. In reteta spui cojile si in poze este miez rosu????

Rocsi 1

27.08.2015, 20:46

Ce faina este!

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:06

Imi place!

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2015, 23:31

In poze este doar miezul Vladimir, da. Se foloseste, asa cum am spus, parte din coaja si parte din miez Eu am ales mai mult miezul

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2015, 23:33

Va multumesc

Valclaudia 1

29.08.2015, 20:47

vai, cat de bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici