Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Dulceata / Gem, 25 Sep 2010 | 8180 vizualizari
Rocsi 1
super..nu stiam de chestia cu bicarbonatul..bine de retinut
Ina 1
nici eu nu stiam
mamaie_mica 1
delicatesa ce sa mai
lili 1
are un gust deosebit, o sa mai fac o tura de dulceata..caci au iesit doar 4 borcane
diaconta 1
bravo Lili,chiar nu stiam ca se poate prepara asa,eu am primit de la nasa de la Cluj un borcanel
oblesniucviorica 1
am sa incerc ( cu bicrbonat ) multam fain...
diaconta, viorica
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!