Dulceata de Rubarba cu ghimbir

de rodicamaria in Dulceata / Gem, 14 Iul 2013 | 4843 vizualizari

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

14.07.2013, 09:48

super! Cred ca-i acrisoara dulceata, ar merge tare bine la prajituri, nu-i asa?

papabundetot 1

14.07.2013, 09:51

bunnn!!!!!!

Corinuta 1

14.07.2013, 09:52

Un deliciu! Ce buna tre sa fie!

iry-gabriela 1

14.07.2013, 09:58

Panacris 1

14.07.2013, 10:21

jolygina 1

14.07.2013, 10:21

rodicamaria 1

14.07.2013, 10:47

Valclaudia , nu este prea acrisoara,chiar daca am pus si zeama de lamaie,daca vrei mai acrisoara poate ar trebui redusa cantitatea de zahar.Dar asa un deliciu dupa parerea mea se consuma pe o felie de paine cu unt sau langa un pahar cu apa ,asa cum serveau bunicile noastre .Pacat sa o pui in prajitura. Nici nu a iesit prea multa : 3 borcanele micute de 270 g (de la mustar Knorr).

simona72 1

14.07.2013, 10:54

diaconta 1

14.07.2013, 11:22

ce dulceata aromata

rodicamaria 1

14.07.2013, 11:27

Foarte buna ! Merita sa incercam si ceva nou !

Anett 1

14.07.2013, 14:48

Bya Ralu 1

14.07.2013, 15:56

bun

MotanLaOale 1

15.07.2013, 08:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de zmeura