Eclere cu vanilie

de Andrews in Prajituri, 13 Ian 2016 | 10046 vizualizari

COMENTARII (5)

miki_a 1

14.01.2016, 11:24

Bravo Delice! Ti-au iesit foarte frumoase si sigur buuuune! Retetele "vechi" sunt mereu "la moda"!

Gicuta 1

14.01.2016, 11:57

Tare bune si frumoase!!

Lau 1

14.01.2016, 17:41

MotanLaOale 1

15.01.2016, 08:43

marcela13 1

17.01.2016, 12:59

de departe cele mai frumoase eclere, dar descrierea procesului tehnologic are mici scapari- gen cat timp si la ce temperatura se tin in cuptor, iar la cremaia uitat sa spui cand se adauga untul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere de casa, reteta celui mai delicios desert de casa