"Egeh zahrah"-Conopida pane-specifica tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 6396 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

31.05.2011, 09:34

bun bun

lia maria 1

31.05.2011, 09:37

e foarte, foarte buna

Mitinita 1

31.05.2011, 09:44

ce interesant e tocatorul tau de usturoi sigur mi-ar place ce ai gatit

Bucataras Medi 1

31.05.2011, 09:44

imi place...........

Miha 1

31.05.2011, 09:58

Si mie..

Rocsi 1

31.05.2011, 11:12

cat de bine arata

adry88 1

31.05.2011, 11:57

Lau 1

31.05.2011, 13:23

cat de bine arata

La Ancuta 1

31.05.2011, 13:44

ce bun

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 13:50

Motan
Lia ( dar a ta a iesit mai frumoasa)
Adina ( am si asa ceva si pentru miez de nuca, fistic)
Medi
Miha
Rocsi
Eduard
Sufletista
Dana

kamy 1

31.05.2011, 15:08

tare buna

LicutaMarin 1

31.05.2011, 15:39

super apetisante!...

mihaelaM 1

31.05.2011, 15:44

ce bine arata,cred ca e delicioasa

mirela0911 1

31.05.2011, 19:13

e tare buna, imi placeeee

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 20:48

Kamy
Licuta
Mihaelab
Mirela

mamaieelena 1

01.06.2011, 09:40

delicioasa

dentistutza 1

01.06.2011, 15:00

i-mi place... de mult pandeam asa reteta! bravo!!

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 20:56

mamaieelena
dentistutza

deyutzky 1

06.06.2011, 18:46

Mihaela11_jo 1

06.06.2011, 21:19

Deyutzky

marieta 1

02.08.2011, 13:04

cred cai minunata conopida facuta asa!!!!!!!!!!!trebuie sa incerc!!!!!!

Mihaela11_jo 1

07.08.2011, 00:11

Marieta
Vei fi placut impresionata de combinatia de condimente

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]