Fasole batuta de post

de diaconta in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 11148 vizualizari

COMENTARII (38)

BarbatLaCratita 1

19.11.2010, 23:58

Bine, atunci ti le las. Mai ales ca ai si conopida

diaconta 1

19.11.2010, 23:59

Inca nu te-ai convins ca la mine gasesti cam tot ce-ti doresti?

nadina73 1

20.11.2010, 00:01

super dia ,ce imi fac cu ochiu muraturile talelesin cand le vad

nadina73 1

20.11.2010, 00:01

ai vb cu robert va sa zica ?ia-ti pus gand rau fasoli batute

diaconta 1

20.11.2010, 00:03

daaaaa se pare ca am cam frecat fasolea azimuraturile astea's bestiale

nadina73 1

20.11.2010, 00:06

stai bine cu frecatu va sa zicala fasole

diaconta 1

20.11.2010, 00:08

Daaaaaaaa numa' robotu' stie cat de bine

BarbatLaCratita 1

20.11.2010, 00:36

Aproape m-am convins. Iti dai seama cata fasole puteam freca amandoi cu robotu` tau si blenderu` meu??? Saturam toti bucatarasii

lili 1

20.11.2010, 08:55

buna tare...mai ales ciu varza murata

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:29

ca mare pofta mi-ai facut.............

Nicolae 1

20.11.2010, 19:30

fasolea batuta de post -ptr. toate zilele e superba ebinevenita la orice masa copioasa daca mai pui ceva pe linga ia...

diaconta 1

20.11.2010, 19:30

Medi da' ce buna a fooooooooost

diaconta 1

20.11.2010, 19:31

Asa-i Nicolae,oare de ce ne-om aduce aminte doar in post ca sunt mancaruri sanatoase si delicioase chiar daca's de post?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute de post