Floarea mielului

de rivka in Vita, 8 Mar 2010 | 4403 vizualizari

COMENTARII (10)

ANCA 1

08.03.2010, 20:18

silvi0ara 1

08.03.2010, 20:32

ionix 1

08.03.2010, 20:54

delicios

epurasha2bb 1

08.03.2010, 22:20

super rivka, cred ca a iesit foarte gustos!eu am folosit aluat gros de foietaj, sunt niste foi speciale si alea se umfla mai mult la cuptor, cu din astea subtiri nu am incercat dar arata tare fain si asa.si am remarcat soia si usturoiul carecred ca dau un plus de savoare! am sa pun si eu data viitoare.

Miha 1

08.03.2010, 22:39

Felicitari Rivka!

rivka 1

08.03.2010, 23:04

merci fetelor am problme cu logarea pe site nu merge calumea...

da foile tale sunt mai bune eu numai de astea am gasit, data viitoare le fac eu in casa epurasa, e deosebit de buna dar cu foi de foietaj care se umfla iese de 10000 de ori mai buna dar si asa e su-per , sotului i-a lacut si lui fff mult!
multumesc de idee si reteta

Sylvia 1

09.03.2010, 10:06

Excelenta si eu o sa o incerc

nadina73 1

10.03.2010, 23:56

grozav arata nu am incercat pana acuma.,cu siguranat e foarte gustos
Dar de ce i se spune floarea mielului?

Oana 1

13.03.2010, 23:17

Wow, ce bine arataaaaa Bravooo!

Anamaria7 1

06.11.2010, 00:08

incredibil de tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Boeuf Stroganoff