Foi de miere de albine

de Aletta in Prajituri, 25 Sep 2016 | 10245 vizualizari

COMENTARII (28)

dantes 1

25.09.2016, 11:02

Buna!

Constelatialeu 1

25.09.2016, 11:04

Vrednicuta ca o albinuta !

MotanLaOale 1

25.09.2016, 11:09

Ina 1

25.09.2016, 11:19

Buna prajiturica !
Si eu mai am de invatat la portionat, dar pentru asta e nevoie de cutit cu lama fooooarte subtire

Aletta 1

25.09.2016, 12:42

Multumesc de pont Ina :">

Merisor 1

25.09.2016, 14:09

Ioi, ce-mi placea pe vremuri prajitura asta! Bine ca mi-ai amintit de ea s-o mai fac si eu.

Aletta 1

25.09.2016, 14:11

Cu drag ,Merisor

mirela0911 1

25.09.2016, 14:34

O prajitura tare buna!

RuxyRux 1

25.09.2016, 17:17

O bunatate!

Rocsi 1

25.09.2016, 18:11

Sunt super bune si delicioase prajiturile astea!

Aletta 1

25.09.2016, 19:14

Mersii Mirela

Aletta 1

25.09.2016, 19:15

Rux

Aletta 1

25.09.2016, 19:15

Da Rocsiii

Catalina L 1

25.09.2016, 20:08

foarte bune

Corinuta 1

25.09.2016, 21:50

Preferata mea din copilărie, ți se topește în gură

RuxyRux 1

25.09.2016, 21:58

O, ce deliciu!

Gherca Daniela 1

26.09.2016, 09:15

o prajitura tare, tare gustoasa!

Aletta 1

26.09.2016, 10:07

Da,CORINUTA,iti dau dreptate

Aletta 1

26.09.2016, 10:07

Daniela

Aletta 1

26.09.2016, 10:08

Rux

diaconta 1

27.09.2016, 15:57

O prajitura deosebit de buna
Mama are o reteta fara lapte in compozitie si foile se inmoaie foarte bine indiferent de crema cu care sunt umplute.
Laptele le intareste putin.

miki_a 1

28.09.2016, 00:06

Felicitari Aletta, , arata minunat de frumos prajitura ta si cu siguranta e delicioasa!

Aletta 1

28.09.2016, 10:19

Multumesc tare mult Diaconta pentru sfat.
Sa stii ca a durat un pic pana s-au inmuiat. pana la urma sunt 3 linguri de lapte in compozitia ptr foi. multumesccc

Aletta 1

28.09.2016, 10:19

Multumesc Miki, da e foarte buna la gust.
Data viitoare sper sa o tai mai frumos.

tina58 1

28.09.2016, 12:47

Mama mea facea o prajitura de genul asta si imi pare rau ca nu m-a dus mintea sa-i fi cerut reteta cat a trait, ca deh, la tinerete ai numai gargauni in cap si nu-ti sta mintea la bucatareala. Stiu doar ca foile erau facute cu miere, crema era de fapt o crema de vanilie la care adauga si unt cand se racea, folosea gem de caise si deasupra presara nuca maruntita. Era o nebunie, toata lumea ii cerea sa faca prajitura asta. Ma bucur ca ai postat reteta si am sa o incerc si eu sa vad daca seamana cu a mamei mele.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)