Fondant marshmallow

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 21 Mai 2010 | 11423 vizualizari

COMENTARII (38)

ana 1

21.05.2010, 08:53

Foarte bine a iesit Pusi !Felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 09:20

multumesc frumos ana, datorita tie am reusit

lia maria 1

21.05.2010, 09:21

ce bine tia iesit meriti 5 furculite mari ,lungi si late

Miha 1

21.05.2010, 09:34

Uite de asta nu fac eu torturi cu pasta de zahar, ca tre sa muncesc prea mult. Prea multa munca nu-i de mine, dom'ne.

Roxana 1

21.05.2010, 09:36

ce frumos arata

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:04

lia, multumesc

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:06

miha, ai mare dreptate e mult de munca, da se merita, nici de mine nu-i prea multa munca da macar asa la zile mari mere sa facem un pic de efort

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:06

roxana multumesc frumos

Julie 1

21.05.2010, 10:20

nota 10!! Cu felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:23

julie saru'mana

Rocsi 1

21.05.2010, 10:53

harnicuto

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 11:18

ce sa fac mai rocsi daca sunt

dicarmencitta1957 1

21.05.2010, 11:21

Super,a iesit o minune.Felicitari. 5 furculite si de la mine.

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 11:28

mltumesc frumos

susu 1

21.05.2010, 13:21

Am salvat si eu 5 furculite. Ma uit acum la tortul socrelei tale. La multi ani tuturor. A iesit super si tortul si pasta. Nu am facut niciodata cu pasta de zahar si chiar daca e de munca merita sa fac macar o data .

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 14:04

ms frumos susu, asa este chiar se merita macar odata, dar daca faci odata, o sa vr sa mai faci si altadata

Bunica 1

21.05.2010, 14:19

am trecut reteta la favorite ,e mai usor de realizat decat cea pe care o stiu eu. Cred ca fondantul e bine sa-l preparam cu o zi mai devreme.

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 14:32

bunica, la inceput am vrut sa fac reteta dvs, apoi i-am cerut sfaturi anei si m-am hotarat sa-l fac pe asta, nu cred ca e mai usor, e mai mult de lucru dar se merita, e f buna la gust si da e mai bine sa fie preparat cu o zi inainte

nadina73 1

21.05.2010, 17:20

am salvat-o si 5 furcu super danuta

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 17:38

multumesc frumos nadina

Adinacarla 1

28.05.2010, 08:45

foarte frumos felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 09:46

multumesc adina

anomisana 1

07.06.2010, 19:34

Super frumos arata pasta asta. Am incercat pana acum de 2 ori sa fac si eu fondant, dar nu mi-a iesit. Sper sa reusesc data viitoare. Nu ma las si voi incerca reteta ta. Am salvat-o la favorite, si ai de la mine 5 furculite.

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 10:53

ms frumos anomisana, sper sa reusesti, dar sa o respectii, la mine e pt prima oara cand fac si mi-a iesit din prima....

diaconta 1

26.08.2010, 22:33

multumim pentru postare,am tot vazut tot felul de retete dar parca nu ma incumetam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme