Franzela cu cartofi si fulgi de secara

de Sylvia in Piine, 1 Aug 2010 | 5877 vizualizari

COMENTARII (11)

Laly 1

01.08.2010, 23:06

Nici de aici nu aveam cum sa lipsesc.Pot primi si o feliuta de paine

nadina73 1

01.08.2010, 23:31

trebuie sa incerc cu cartofi ,am tot auzit ca e tare buna dar nu am incercat,o incerc sylvia maine cred si 5 f

Corinuta 1

01.08.2010, 23:39

Cred ca-i foarte buna!

yafa 1

01.08.2010, 23:50

Waouuu ce painica minunata!

Rocsi 1

02.08.2010, 11:01

mama e fan paine cu cartofi..cand mergeam la brasov mereu isi lua cate una mare de acolo..ii place mult

Sylvia 1

02.08.2010, 11:05

Ma bucur ca va place sa o testati o data painea cu cartofi iese foarte pufoasa si moale si eu imi cumparam din Cluj de la o brutarie tare imi placea.

madi_marin 1

02.08.2010, 13:25

arata super bine.....o sa fac si eu...

lia maria 1

02.08.2010, 13:29

arata foarte binesigur este si gustoasa

Sylvia 1

02.08.2010, 15:06

Madi sa vezi ce mult o sa iti placa

Sylvia 1

02.08.2010, 15:07

Lia, multumesc

lira 1

05.08.2010, 14:09

vai ce bine arata! Jur ca deja simt mirosul de paine calda

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Challah- painica evreiasca