Frigarui aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 28850 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

11.03.2010, 11:15

Ce frumos, ce frumos...................o multitudine de culori...................felicitari!

Sylvia 1

11.03.2010, 11:56

Nota maxima de la mine, sunt minunate !! adevarata opera de chef en cuisine

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:09

Ce apetisant arata.

nadina73 1

11.03.2010, 15:52

multumesc mult de tot doamnelor santeti tare dragute

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:16

nadina , super chiar vroiam ceva de post , o sa am musafiri care toti postesc.lateral in imagine ce ai ? nu se vede foarte bine .

Bunica 1

12.03.2010, 14:20

Rasfat culinar la tine pe masa .

nadina73 1

12.03.2010, 23:32

mihaela sant rosi umplute cu conopida si pinguini,de post poti sa faci frigarui numai din legume si zarzavaturi sant super aspectuase si bune cu masline negre si verzi,ridichi,castravete ,ardei rosu si verde,morcov,tot ce gasecti se poate taia si pune pe frigarui sant grozave si apoi le pui pe o salata imbracata cu folie de aluminiu

nadina73 1

12.03.2010, 23:32

multumesc bunica

nadina73 1

12.03.2010, 23:33

multumesc mult sylvia

nadina73 1

12.03.2010, 23:34

silvioara multumesc mult si tie si tu ai retet grozave

nadina73 1

12.03.2010, 23:34

multumesc medioto ,multumesc frumos

danis 1

06.04.2010, 21:51

primesc si eu ceva de pe acea masa bogata?

elena1988 1

04.03.2011, 10:15

adry88 1

19.05.2011, 15:51

ce ideii grozave aveti cand e vb de aranjat mancarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel