Friptura de porc la cuptor

de ana in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 15170 vizualizari

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 21:56

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:01

prima deci am portia cea mai mare?? 5 furcu

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:03

m-am bucurat degeabanu am fost prima...danutzo,pe unde te bagasi,k nu te-am vazut

ana 1

23.06.2010, 07:28

Dana,Ramo hai ca servesc portii la fel Sunteti simpatice

Bucataras Medi 1

23.06.2010, 07:29

vreau si eu..........5 furcu.............

ana 1

23.06.2010, 07:33

cu drag

Rocsi 1

23.06.2010, 11:44

si eu vin la o portie

ana 1

23.06.2010, 12:22

Te astept!

nadina73 1

24.06.2010, 17:03

daca am lipsit acume recuperz,am luat toate furcile si de la vecini si las 5 la tine

Ramonaky 1

24.06.2010, 17:44

ana 1

24.06.2010, 19:00

asa asa Nadina ,ca imi mai rebuie un set

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun