Gem de capsuni

de lilik in Dulceata / Gem, 18 Iun 2011 | 4882 vizualizari

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

18.06.2011, 18:49

Minunat!!!!!! Totul...cu capsuni delicioase....gem, dulceata, prajituri, spuma...iubesc capsunile

marcela1979 1

18.06.2011, 18:57

bun bun

Cris2711 1

18.06.2011, 19:07

extra lecker prezentarea

Rocsi 1

18.06.2011, 19:13

minunat

lilik 1

18.06.2011, 19:38

Dana Cristea - pusikmea 1

18.06.2011, 20:10

super!!!tre' sa fac si eu pana mai sunt capsuni pe piata

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:41

bun

Bayram 1

19.06.2011, 07:51

Super prezentarea!!!!

nina46 1

19.06.2011, 08:40

am citit in cartea de dulciuri ca zeama de lamaie se pune la urma, dupa ce au fiert fructele !

Anamaria7 1

19.06.2011, 09:53

bunatate inmiresmata

DIANA B 1

19.06.2011, 11:50

aziz 1

19.06.2011, 12:12

super bun

La Ancuta 1

19.06.2011, 12:49

foarte bun

mirela0911 1

19.06.2011, 12:51

tare bun gemul

diaconta 1

19.06.2011, 16:58

minunat

MotanLaOale 1

20.06.2011, 15:27

mena29 1

20.06.2011, 19:16

ionela2682 1

20.06.2011, 21:23

lilik 1

23.06.2011, 10:41

Nina46 eu de cand fac dulceata si gem am pus zeama de lamaie la inceput...acum ce sa zic o fii cum e scris prin carti,dar eu sunt multumita de rezultatele obtinute si iti pot spune ca mai am si acum dulceata de anul trecut facuta in acelasi mod si se mentine perfect ramane la aprecierea fiecaruia cum sa faca propria dulceata sau propriul gem

lilik 1

23.06.2011, 10:42

va multumesc frumos tuturor

adry88 1

03.07.2011, 12:47

frumoasa prezentarea

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui cu pere