Gem de capsuni

de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 3982 vizualizari

COMENTARII (10)

ionela2682 1

20.06.2011, 21:16

Imi place ca nu e cu aditivi..!!!!

Rocsi 1

20.06.2011, 21:39

mai dar ce de gospodine au facut gem

La Ancuta 1

20.06.2011, 21:41

tare bun

Teo 1

20.06.2011, 22:19

cu cat prelungim timpul de fierbere dulceata capata culoare maronie; eu am fiert 5 kg in 2 ore la foc iute si culoare a ramas rosie!

MotanLaOale 1

21.06.2011, 08:09

bun bun

mihaelaM 1

21.06.2011, 11:37

MIUTA 1

21.06.2011, 16:14

Multumesc frumos

mena29 1

21.06.2011, 19:32

mamaieelena 1

24.06.2011, 08:39

bun excelent

adry88 1

02.07.2011, 16:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de rabarbar si capsuni