Gem/pasta de soc

de Bunica in Dulceata / Gem, 21 Oct 2012 | 4225 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

21.10.2012, 21:13

Are o culoare si un gust nemaipomenit.imi amintesc din copilarie cand facea si mama

Lau 1

21.10.2012, 21:13

nu am mancat

T I M E A 1

21.10.2012, 21:15

nu am mancat, dar chiar as gusta, mai ales daca are si gust de soc

diaconta 1

21.10.2012, 21:16

Buni,ce mizerie ai facut,cum de ai rasturnat-o?

Bucataras Medi 1

21.10.2012, 21:21

ce harnicuta este Buni!

RuxyRux 1

21.10.2012, 21:29

Eiiiii...la asa ceva chiar nu m-am gandit...!!!! Cum socul e preferatul meu( ador si ceaul si socata) ce sa mai fie de zis! Fantastica! Dar de unde sa iau pasta? Hmmmm....

MotanLaOale 1

21.10.2012, 21:29

Bun bun

Zamfira 1

21.10.2012, 21:30

bunataturi de la Buni

adry88 1

21.10.2012, 21:42

Panacris 1

21.10.2012, 21:51

Super, Buni

Bunica 1

21.10.2012, 22:36

Bya Ralu 1

22.10.2012, 00:18

super

LUK 1

22.10.2012, 09:27

niciodata nu am mancat.dar tre sa fie buna la cum arata

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 10:27

lilik 1

22.10.2012, 15:54

Bunica 1

22.10.2012, 16:58

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

N-am mancat niciodata, iar pana anul asta nici nu stiam ca se face asa ceva! Eu stiam ca bobitele alea sunt.. otravitoare
Dar cum se face pasta? As vrea sa incerc si eu la anu reteta..

KATHERINE 1

26.11.2012, 23:44

BUNI DRAGA,DAR PASTA CUM SE FACE???NU NE DAI RETETA,BUNI?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de cireşe