Gnocchi picanti cu ardei copti si gambas prajit.

de Sylvia in Fructe de mare, 3 Oct 2013 | 4792 vizualizari

COMENTARII (13)

kukibella 1

03.10.2013, 10:51

MotanLaOale 1

03.10.2013, 11:00

Anett 1

03.10.2013, 11:07

hmmm ce bunatate!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:07

ma bucur sa va regasesc !

Alina26 1

03.10.2013, 11:14

ce bunatate!!!!!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:16

ma bucur ca va place !

Rocsi 1

03.10.2013, 12:58

Ce bine arata preparatul tau Sylvia. Pup si sper ca esti bine

gaby_duceag 1

03.10.2013, 13:53

fata mea dragă

Sylvia 1

03.10.2013, 15:00

va imbratisez cu drag Rocsi si Gaby

laura_n 1

03.10.2013, 15:13

demential ce sa zic...raman marcata )

Corinuta 1

04.10.2013, 15:53

Ce bine arta! Iar de buni ce sa mai zic!

Sylvia 1

05.10.2013, 16:58

ma bucur ca va plac

LianaPopa 1

15.01.2014, 10:11

Arata foarte bine. Insa am o intrebare, poate e stupida: cum reusiti voi sa mancati crevetii nedecorticati in asa fel incat sa nu va murdariti, elegant si sa nu va enervati daca nu reusiti sa "extrageti" toata carnea de pe ei?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de raci pentru bere