Gogosari la cuptor

de Bunica in Conserve, 11 Sep 2009 | 50046 vizualizari

COMENTARII (11)

liana_geicu 1

11.09.2009, 23:50

Sa inteleg ca astazi ati stat toata ziua in bucatarie! foarte buni gogosarii astia si mai deosebiti!

Oana 1

12.09.2009, 00:15

Iamii! si din astia trebuie sa-mi dai gust, Buni Chiar ca azi a fost zi de muraturi Eu abia astept sa fac gogosari umpluti cu varza si morcovi si gogosari cu struguri

Bunica 1

12.09.2009, 09:59

Gogosarii umpluti sunt specialitatea ta,,Oana

Oana 1

12.09.2009, 11:24

Auzi, Buni, dar nu se curata de coaja, nu? Si au gust de ardei copt in otet, cred...Asa-i? Arata super!

Bunica 1

12.09.2009, 14:43

Oana, nu se curata de coaja.Sunt mai dulci decat ardeii copti in otet. Se apropie putin de ardeii copti si pusi la borcan cu ulei si usturoi.

cccris 1

18.02.2010, 23:01

Draga bunica, conopida si morcovi murati nu ai? Eu mor dupa astea si cred ca pun la anu', dar imi trebuie reteta

Bunica 1

20.02.2010, 09:24

ccris, in toamna trecuta nu am pus conopida, iar morcovi am pus in gogonele. Mai putini cei drept, pentru ca mananc numai eu.

nadina73 1

19.08.2010, 23:46

mihaelar63 1

11.01.2011, 00:39

O reteta deosebita , am dat-o si eu mai departe la multe cunostinte , care mai apoi mi-au multumit . Acum iarna se poate prepara pe loc cu ardei rosii grasi de marime potrivita . pot fi folositi drept ,, suport '' , adica umpluti cu pireu de cartofi , orez , cus-cus la garnituri

Valclaudia 1

04.10.2015, 22:02

Neaparat vreau sa incerc si eu reteta asta! Mi-a facut Mihaela o pofta de inghit in sec la greu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari si ardei pentru iarna