Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Oana in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 8617 vizualizari
Brindusa 1
Oana, tu folosesti sparanghel proaspat (de la supermarket)? Eu am luat odata si a fost tare
Oana 1
Brandusa, da, era proaspat si doar cateva fire au fost mai atoase la codita, in rest foarte fraged. Trebuie sa fie firele subtirele.
ms
silvi0ara 1
Ce bunatate.
nadina73 1
sparanghelul e super bun,si mie imi place mai mult cel proaspat decat cel conservat ,arata foarte binesi pun si 5 furculite
Multumesc
epurasha2bb 1
foarte bun si sanatos!
gaby_duceag 1
ce fain arata!!!!
jolygina 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 21:25
de laura_n 7
ieri la 16:49
ieri la 10:02
pe 17.01 la 16:57
pe 17.01 la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
christyansen
MotanLaOale
Thalia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
maryleo 1
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!