Gustare rustica

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2010 | 7677 vizualizari

COMENTARII (20)

ana 1

28.06.2010, 07:33

Mihaela productie productie ,dar cum ai facut cotletul?Arata foarte bine platoul!

mihaelar63 1

28.06.2010, 07:44

multumesc Ana vin cu cu reteta din urma

ana 1

28.06.2010, 07:49

Abia astept!

lia maria 1

28.06.2010, 08:53

ce poate fi mai bun, mai natural, mai sanatos decat productia proprie

jolygina 1

28.06.2010, 09:11

Dana Cristea - pusikmea 1

28.06.2010, 10:11

vai ce bine arata, o jumara as vrea si eu si o ceapa

mihaelar63 1

28.06.2010, 10:26

pt . tine dana + un tips cand incepi sa prajesti jumarile pune intai un pahar de lapte

Miha 1

28.06.2010, 10:35

Si ce flori frumoase!

Dana Cristea - pusikmea 1

28.06.2010, 10:46

saru'mana

Rocsi 1

28.06.2010, 10:51

frumos platou ai facut

epurasha2bb 1

28.06.2010, 12:36

minunat platou ! si imbietor la maxim! am retinut ideea si am notat cu 5 furculite!

Adinacarla 1

28.06.2010, 15:21

nadina73 1

29.06.2010, 12:11

ce pofta imi faci super bun

Bunica 1

30.06.2010, 21:46

Vreau si eu o jumara ( sa nu ma auda nutri ) Daca ma gandesc mai bine , nu cred ca refuz ceva de pe platiu.

mihaelar63 1

30.06.2010, 23:01

bunica servim de pe platou cu simt de raspundere 2 jumari -300 calorii +1 ceapa , si gata

Bunica 1

02.07.2010, 10:56

Asa-mi place mie tot ce fac sa fac cu simt de raspundere (inclusiv mancarea de preparat si consumat )

Adele 1

18.12.2014, 12:23

delia64 1

18.12.2014, 22:08

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:32

abstract01 1

28.04.2021, 12:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval