Iahnie cu şorici

de portiadelumina in Porc, 26 Mar 2013 | 7246 vizualizari

COMENTARII (57)

portiadelumina 1

26.03.2013, 17:01

Medi

MotanLaOale 1

26.03.2013, 17:01

Fasolea este buna buna, dar soriciul intrece orice bunatate

portiadelumina 1

26.03.2013, 17:03

Ştiu Vladimir. Noroc că la momentul când am făcut fasolea am avut porţe triplă de şorici. Aşa, cât a fiert fasolea, am tot mâncat. Mulţumesc!

Panacris 1

26.03.2013, 18:51

Intreseantă combinație! Bine de știut! Deobicei pun șorici afumat, rămas de la șunculiță și costiță.

portiadelumina 1

26.03.2013, 19:30

Cum m-am priceput şi eu Cristina, la timpul acela, împins de foame Dar să ştii, că bun e şi cu şorici afumat. Mulţumesc!

Rocsi 1

26.03.2013, 20:23

Imi imaginez ce buna este

portiadelumina 1

26.03.2013, 22:40

Să ştii Rocsi că a fost foarte bună. Numai că s-a dus de vreo două săptămâni. E istorie.

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie ardeleneasca de fasole cu tarhon