Iahnie cu şorici

de portiadelumina in Porc, 26 Mar 2013 | 7961 vizualizari

COMENTARII (57)

portiadelumina 1

26.03.2013, 17:01

Medi

MotanLaOale 1

26.03.2013, 17:01

Fasolea este buna buna, dar soriciul intrece orice bunatate

portiadelumina 1

26.03.2013, 17:03

Ştiu Vladimir. Noroc că la momentul când am făcut fasolea am avut porţe triplă de şorici. Aşa, cât a fiert fasolea, am tot mâncat. Mulţumesc!

Panacris 1

26.03.2013, 18:51

Intreseantă combinație! Bine de știut! Deobicei pun șorici afumat, rămas de la șunculiță și costiță.

portiadelumina 1

26.03.2013, 19:30

Cum m-am priceput şi eu Cristina, la timpul acela, împins de foame Dar să ştii, că bun e şi cu şorici afumat. Mulţumesc!

Rocsi 1

26.03.2013, 20:23

Imi imaginez ce buna este

portiadelumina 1

26.03.2013, 22:40

Să ştii Rocsi că a fost foarte bună. Numai că s-a dus de vreo două săptămâni. E istorie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]