Iahnie de fasole

de Rocsi in Mancaruri de post, 27 Oct 2010 | 10016 vizualizari

COMENTARII (18)

alexia 1

27.10.2010, 22:08

ce buuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miha 1

27.10.2010, 23:01

Foarte bun.
Da' seamana mai mult a fasole batuta. Sau nu?

gaby_duceag 1

27.10.2010, 23:31

miha, draga mea, la noi,..in moldova)), iahnia e asta, cealalta e mancare scazuta de fasole, tocanitza. si eu de cand ma stiu pe lume (si-s fro' 50 de anisori de-atunci) o stiu sub denumirea de iahnie

ela 1

27.10.2010, 23:36

nadina73 1

28.10.2010, 00:32

rosule e basole frecata,batutala noi asa se zice5f

Rocsi 1

28.10.2010, 11:29

multumesc fetelor..mai la noi la fasolea batuta de la voi se zice iahnie...fiecare cu denumirea lui

Rocsi 1

28.10.2010, 11:30

multumesc gabi k incerci tu s alamuresti fetele astea...nu prea stiu ele multe despre moldova noastra

gaby_duceag 1

28.10.2010, 11:33

rocsi, in dex, daca e sa citesti..noi nu ii zicem corect, dar si dexul ala e facut tot de oameni) si depinde din ce zona or fi fost) insa si bunica-mea, iahnie ii zice si are 84 ani

Corinuta 1

28.10.2010, 11:55

interesant, ai pus pe paine

kamy 1

28.10.2010, 11:56

rocsi...fff bunasi la noi la asta-i zice fasole batuta,adica-i dai in cap,o terciuiesti,nu mai e intreaga(pe vremea bunicilor se freca cu o lg.de lemn prin sita)dar e drept...fiecare regiune cu denumirea eioricum..fasolea e fasole si e fff buna indiferent cum ii ziceb 5f

Rocsi 1

28.10.2010, 12:07

asa ii zicem noi gabi aici la noi la taranu e vina noastra asa am crescut cu denumirile astea
-corina pai am pus pe paine nu era sa va dau sa mancati gol
-cik ii dam in cap...mersi kamy

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 10:10

ce-mi place..............nu am mai facut de mult dar mi-ai facut pofta asa ca e pe lista..................

Rocsi 1

29.10.2010, 11:27

medi

Adinacarla 1

30.10.2010, 13:35

si eu la o feliuta

adriana_bobu 1

01.11.2010, 21:32

vin si eu.....la o tartinuta....ca-mi place tare mult iahnia

Rocsi 1

02.11.2010, 10:46

adina ,adriana va servesc cu mult drag

-Marius- 1

18.12.2017, 06:44

Rocsi 1

18.12.2017, 21:18

Marius

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci la cuptor