Icre de fasole boabe

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2009 | 21585 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

19.06.2009, 23:49

Pe la noi ii mai zice "fasole batuta" Ce e ala schinduf?

Bunica 1

20.06.2009, 09:07

Este un condiment,care se foloseste mai rar pt. ca este f.aromat.Fasolea batuta nu are zeama de lamaie si are deasupra ceapa taiata solzisori si calita. Asa o fac eu,dar stii"cate bordeie atatea obiceie"..

Bucataras 1

20.06.2009, 10:21

Fara violenta, ce inseamna aia "fasole batuta"

Miha 1

20.06.2009, 10:48

Asa este Bunica,fasolea batuta traditionala se serveste cu ceapa prajita deasupra.Mie una nu-mi place asa si o fac fara.

Rodica 1

07.07.2009, 14:07

Cand fierbe fasoale, puteti pune un varf de cutit bicarbonat alimentar.
Fierbe si mai repede si nu mai produce gaze la stomac.

Bine v-am gasit!

darzos 1

23.09.2010, 16:05

De fapt icrele de fasole se fac din fasole BOAMBE - acelea cu boabe foarte mari de culoare alba.
Daca ne gandim un pic toate fasolele sunt "boabe"; cele uscate bineinteles. Fasolele din soiul BOAMBE sunt insa cele mai gustoase si cele mai potrivite pentru preparat fasole batuta sau asa zisele icre de fasole.

elena1988 1

04.03.2011, 09:30

eu stiu ca in icrele de fasole, se pune mustar, lamaie si la sfarsit o ceapa tocata marunt acuma fiecare face cum vrea

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:16

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea