"Labaneh" cu za'atar

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2012 | 5176 vizualizari

COMENTARII (19)

Cris2711 1

07.01.2012, 12:39

arata super ,servesc si eu

Lau 1

07.01.2012, 12:43

super arata

Ubulika 1

07.01.2012, 12:59

MotanLaOale 1

07.01.2012, 14:24

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 14:26

Criss
Sufletista
Ubulika
Motan

danakarin 1

07.01.2012, 17:45

extrem de interesant.

mirela0911 1

07.01.2012, 19:17

silvi0ara 1

07.01.2012, 19:46

Za’atar,un condiment tare aromat,nu am incercat inca cu iaurt,l-am folosit doar la carne.

diaconta 1

07.01.2012, 22:04

as fi curioasa cum e Za'atarul

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 22:31

Dana
Mirela
Silvioara
Dia za'atarul este putin iute si foarte aromat; era socotit si mancarea arabului sarac: lipie arabeasca inmuiata in ulei de masline si apoi in za'atar

MIUTA 1

08.01.2012, 18:18

Arata tare bine

aziz 1

12.01.2012, 09:58

Miha vreau sa trec pe blog ce ai scris despre zaatar la tipsuri se poate?

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:40

Aziz
E ok cu infromatia despre zatar; o poti folosii unde vrei

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:43

Miuta

mamaieelena 1

13.01.2012, 18:16

e foarte buna combinatia aceasta de condimente imi place mult am mancat si eu si stiu cum este

Mihaela11_jo 1

14.01.2012, 07:39

mamaieelena

aziz 1

17.01.2012, 17:21

pup vecinica draga

Mihaela11_jo 1

18.01.2012, 11:25

Azuz

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh