"Labaneh" cu za'atar

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2012 | 4936 vizualizari

COMENTARII (19)

Cris2711 1

07.01.2012, 12:39

arata super ,servesc si eu

Lau 1

07.01.2012, 12:43

super arata

Ubulika 1

07.01.2012, 12:59

MotanLaOale 1

07.01.2012, 14:24

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 14:26

Criss
Sufletista
Ubulika
Motan

danakarin 1

07.01.2012, 17:45

extrem de interesant.

mirela0911 1

07.01.2012, 19:17

silvi0ara 1

07.01.2012, 19:46

Za’atar,un condiment tare aromat,nu am incercat inca cu iaurt,l-am folosit doar la carne.

diaconta 1

07.01.2012, 22:04

as fi curioasa cum e Za'atarul

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 22:31

Dana
Mirela
Silvioara
Dia za'atarul este putin iute si foarte aromat; era socotit si mancarea arabului sarac: lipie arabeasca inmuiata in ulei de masline si apoi in za'atar

MIUTA 1

08.01.2012, 18:18

Arata tare bine

aziz 1

12.01.2012, 09:58

Miha vreau sa trec pe blog ce ai scris despre zaatar la tipsuri se poate?

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:40

Aziz
E ok cu infromatia despre zatar; o poti folosii unde vrei

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:43

Miuta

mamaieelena 1

13.01.2012, 18:16

e foarte buna combinatia aceasta de condimente imi place mult am mancat si eu si stiu cum este

Mihaela11_jo 1

14.01.2012, 07:39

mamaieelena

aziz 1

17.01.2012, 17:21

pup vecinica draga

Mihaela11_jo 1

18.01.2012, 11:25

Azuz

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:00

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh