Leustean pentru ciorbe

de delia64 in Conserve, 8 Mai 2014 | 4482 vizualizari

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2014, 15:28

marcela1979 1

08.05.2014, 15:59

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Dya

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Marcela

MotanLaOale 1

08.05.2014, 16:12

Criss 1

08.05.2014, 16:16

Eu in ultimii doi ani, verdeata o toc marunt, adaug putina apa si o pun apoi in forme pentru cuburi de ghiata. Apoi dupa ce se congeleaza, scot cuburile si le pun in pungi in congelator. Cand imi trebuie la vreo ciorba patrunjel, marar sau leustean, iau doar un cub sau doua si gata. Mi se pare cea mai simpla metoda.

delia64 1

08.05.2014, 16:45

Vladimir

delia64 1

08.05.2014, 16:46

Criss , buna idee !!!Multumesc frumos !!!

cristeena20 1

08.05.2014, 17:17

si eu cris mai fac asa..

Panacris 1

08.05.2014, 17:53

delia64 1

08.05.2014, 19:17

cristeena

delia64 1

08.05.2014, 19:18

Cris

Rocsi 1

08.05.2014, 20:02

Foarte bun

delia64 1

08.05.2014, 23:46

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]