Muschi de vita la gratar

de Irina in Vita, 3 Feb 2010 | 9029 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

03.02.2010, 22:34

mai Irina ,parca ai stiut ce-mi place mie! dau la schimb friptura de porc; ce zici facem targul?

Miha 1

03.02.2010, 22:38

Simplu si delicios!

Irina 1

03.02.2010, 23:01

rivka 1

04.02.2010, 10:18

foarte bun! a mancat si bucatarasul un rondel de cartof de gust?

PapaBun 1

04.02.2010, 21:53

ce fel de muschi e? ca doar 2-3 tipuri din vreo 10-12 disponibile de la vaca sint bune de gratar...adica BUNE.
carnea de vita este foarte dificila gratar, si trebuie alese doar acele 2-3 tipuri (spatele vacii, etc) asta daca vrei sa ai friptura first class.
stiu insa ca in romania nici un macelar sau magazin nu stie si nu spune din ce parte a vacii e muschiul.
e.......carne de vaca si atit.
pacat, fiindca multa lume nu stie ce tip de muschi de vita sa foloseasca ptr. fripturi la grill.

Irina 1

05.02.2010, 22:45

A mancat Rivka si el putin, era pacat sa nu...

Irina 1

05.02.2010, 22:50

Cristi, la macelarie mi-au zis ca e "muschiulet de manzat ". In orice caz, foarte fraged a fost.

Bunica 1

06.02.2010, 10:09

Te inseli PapaBun, s-au modernizat si macelarii din Romania. Muschiul de pe spate este cel mai scump.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]