Muschi de vita la gratar

de Irina in Vita, 3 Feb 2010 | 8548 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

03.02.2010, 22:34

mai Irina ,parca ai stiut ce-mi place mie! dau la schimb friptura de porc; ce zici facem targul?

Miha 1

03.02.2010, 22:38

Simplu si delicios!

Irina 1

03.02.2010, 23:01

rivka 1

04.02.2010, 10:18

foarte bun! a mancat si bucatarasul un rondel de cartof de gust?

PapaBun 1

04.02.2010, 21:53

ce fel de muschi e? ca doar 2-3 tipuri din vreo 10-12 disponibile de la vaca sint bune de gratar...adica BUNE.
carnea de vita este foarte dificila gratar, si trebuie alese doar acele 2-3 tipuri (spatele vacii, etc) asta daca vrei sa ai friptura first class.
stiu insa ca in romania nici un macelar sau magazin nu stie si nu spune din ce parte a vacii e muschiul.
e.......carne de vaca si atit.
pacat, fiindca multa lume nu stie ce tip de muschi de vita sa foloseasca ptr. fripturi la grill.

Irina 1

05.02.2010, 22:45

A mancat Rivka si el putin, era pacat sa nu...

Irina 1

05.02.2010, 22:50

Cristi, la macelarie mi-au zis ca e "muschiulet de manzat ". In orice caz, foarte fraged a fost.

Bunica 1

06.02.2010, 10:09

Te inseli PapaBun, s-au modernizat si macelarii din Romania. Muschiul de pe spate este cel mai scump.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de manzat cu legume la cuptor