Negresă cu sos de cafea

de diaconta in Prajituri, 7 Dec 2011 | 25621 vizualizari

COMENTARII (115)

miremirc 1

02.10.2012, 07:23

Excelenta !

adelinuza 1

24.12.2012, 10:17

ce vrea sa insemne "2 linguri pentru amidon"?doua linguri de amidon?eu am pus 2 lg de amidon si a iesit gelatina in 2 secunde...trebuia sa-mi dau seama ca este prea multa 2 lg..

diaconta 1

24.12.2012, 22:24

Adelinuza,e o greseala de editare(o sa rog fetele sa corecteze),dar e vorba de 2 linguri de amidon.Daca se adauga laptele condensat,untul si caramelul nu este prea mult.
Adevarat ca a iesit aproape ca si o crema nu un sos subtire.
Imi pare rau ca nu tia- iesit.

annemarry 1

11.02.2013, 13:16

ce pot sa zic...o combinatie delicioasa la favorite cu ea

diaconta 1

11.02.2013, 14:12

Annemarry multumesc,chiar e o combinatie reusita

sebirizescu 1

08.06.2013, 14:29

Mirela Suba 1

08.06.2013, 19:03

jolygina 1

08.06.2013, 22:50

nadea68 1

15.09.2013, 08:51

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 19:04

buna prajiturica

diaconta 1

29.10.2013, 19:34

Krysty,e din categoria lucrurilor simple care te cuceresc imediat

simsim82 1

17.02.2014, 18:14

Cat de bine arata!!!

diaconta 1

17.02.2014, 18:19

Simsim,dar cat e de buna

Rahela Velicu 1

03.01.2017, 22:35

ce bine arata!

lucy2002 1

25.02.2019, 13:53

Delicioasa!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de negresa pufoasa, cea mai savurata prajitura