Non plus ultra

de Criss in Prajituri, 3 Feb 2011 | 45815 vizualizari

COMENTARII (41)

kamy 1

04.02.2011, 16:57

se faceau la noi la o cofetarie prietena mea isi lua la 2 zile o punguta..300 gr...tot asa le zicea

Criss 1

05.02.2011, 08:58

mamaieelena 1

10.02.2011, 16:58

mamaieelena 1

10.02.2011, 17:00

frumoase si aspectoase o fi veche reteta dar ele sun t noi si arata bine

Michelle 1

10.02.2011, 17:14

superbe

Criss 1

10.02.2011, 19:44

Multumesc Mamaieelena ,Michelle.

RuxyRux 1

10.02.2011, 19:46

Exceptionale!!! Cum le-am ratat?

adry88 1

04.07.2011, 21:42

vreau si eu

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 19:32

Criss 1

22.10.2014, 05:54

janette 1

22.11.2014, 11:08

Superrr...de Sarbatori fac si eu...imi aduc aminte de nuntile din copilarie unde erau nelipsite

Criss 1

23.11.2014, 15:25

Panacris 1

05.05.2016, 09:19

Criss 1

05.05.2016, 11:59

MihaelaMihaela84 1

14.01.2017, 15:19

o nelamurire , nu avem nevoie de praf de copt , amoniac sau bicarbonat?

Criss 1

18.01.2017, 20:43

Nu, la aceste fursecuri nu se foloseste niciun agent de crestere. Ele sunt fragede si nu trebuie sa creasca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie, gem de caise si nuca