Ou ochi in apa fiarta

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 22309 vizualizari

COMENTARII (14)

laura_n 1

07.10.2012, 13:03

ce bune sunt

adry88 1

07.10.2012, 13:20

bun

ela 1

07.10.2012, 13:46

in Moldova am mancat asa ceva,dar eu stiam ca se pune otet

deyutzky 1

07.10.2012, 13:58

am citit si eu pe undeva ca se poate pune si otet...otet sau zeama de lamaie

oO_ acnA _Oo 1

07.10.2012, 14:11

Rocsi 1

07.10.2012, 14:36

O varianta mai sanatoasa

Merisor 1

07.10.2012, 15:42

Bune fara ulei!

MotanLaOale 1

07.10.2012, 16:52

Miha 1

07.10.2012, 18:20

Eu le-am spart direct in cratita. Nu stiam ca trebuie sparte separat!

Multumesc de dedicatie!

deyutzky 1

07.10.2012, 19:14

Multumesc fetelor...cu siguranta sunt mai sanatoase asa

deyutzky 1

07.10.2012, 19:14

Miha data viitoare trebuie sa-ti iasa cu siguranta

gaby_duceag 1

07.10.2012, 20:30

eu le fac asa in smantana

Lau 1

07.10.2012, 21:15

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 22:59

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit indonezian