Oua umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 7918 vizualizari

COMENTARII (9)

izulika 1

19.04.2010, 09:41

vreau si eu

epurasha2bb 1

19.04.2010, 10:13

arata foarte bine in poza dar acolo oul pare intreg , initial am crezut ca le-ai umplut si apoi ai lipit si celalat albus dar in reteta nu scrie asa.Chiar arata bine iar reteta e exact cum facea mama cand eram noi mici deci stiu sigur ca e buna dar as fi vrut sa vad o poza cu ouale jumatati umplute si decorate.Sau le-ai papat deja?

nadina73 1

19.04.2010, 10:21

arata foarte bine ,ce maioneza galbena si frumoasa,cu oua de cada probabil nu?

Rocsi 1

19.04.2010, 10:55

da nadina cu oua de casa am facut...mariana probabil vrei sa zici ca voiai sa le vezi invers nu cum le-am asezat eu....asa am facut dintotdeauna ouale le umplu si le pun cu fata in jos,....odar sunt umplute si in poza nu sunt goale...

epurasha2bb 1

19.04.2010, 16:29

aha, m-am dumirit! pai si cum le servesti asa cu crema in jos nu curge? sau farfuria e o singura portie si face omul ce vrea cu ea?

Rocsi 1

19.04.2010, 16:49

nu curge crema ca e destul de tarisoara nu e lichida...de obicei cand am musafiri le pun pe platou si fiecare serveste cate vrea ca se pot scoate cu furculita si nu are ce curge...acu am pus pe farfurioara din poza si am mai facut inca un platouas...la noi in casa asa s-au facut mereu...poate tu faci crema mai moale si le pui in sus ...

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:30

ce frumos le-ai aranjat.............parca este o floare.....................

Rocsi 1

20.04.2010, 10:56

multumesc medioto

Rahela Velicu 1

14.06.2017, 11:02

Ce bune !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv