Paine cu iaurt si ou

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2011 | 9880 vizualizari

COMENTARII (24)

deyutzky 1

28.06.2011, 18:33

aziz 1

28.06.2011, 19:04

mihaelaM 1

28.06.2011, 19:09

Dey

mihaelaM 1

28.06.2011, 19:09

Mona

diaconta 1

28.06.2011, 19:17

cred ca-i foarte buna

mihaelaM 1

28.06.2011, 19:39

incearca si ai sa vezi

RuxyRux 1

28.06.2011, 19:41

Si eu fac uneori asa friganelele si pun si vanilie...yamyyyyyyyyyy

mihaelaM 1

28.06.2011, 19:55

mai pun si eu vanilie dar de data asta am uitat

monike 1

28.06.2011, 20:27

Cand eram copii ii ziceam Gigi-pap si il serveam la micul dejun cu branza ori daca vroiam ceva dulce il tavalean prin zahar si gata desertul

mirela0911 1

28.06.2011, 20:37

cu iaurt nu am incercat

mihaelaM 1

28.06.2011, 20:42

si noua ne place,un dulce rapid,iar noi mai punem si zahar vanilat,e excelent

mihaelaM 1

28.06.2011, 20:42

Incearca Mirela draga si sa-mi zici daca iti plac

marcela1979 1

29.06.2011, 10:44

mihaelaM 1

29.06.2011, 12:36

Carla

ionela2682 1

29.06.2011, 16:25

Astea-s PAPA-BUN!eu asa le zic..dar cu iaurt? eu puneam lapte..oare cu sunt varianta ta?

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:26

mmm bun

mihaelaM 1

30.06.2011, 10:52

si eu faceam si mai fac si acum cu lapte,dar incearca si cu iaurt si sa-mi zici daca-ti plac

mihaelaM 1

30.06.2011, 10:52

Mamaie

Lau 1

02.07.2011, 09:39

bun

mihaelaM 1

02.07.2011, 11:50

multumesc Lau

adry88 1

02.07.2011, 16:27

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:14

Edy

ank93 1

06.07.2011, 00:00

nu am mai mancat demult "paine cu ou" trebuie incercata si varianta cu iaurt

MariKaj 1

24.07.2014, 19:41

Noi spunem ca este paine in cojoc. este un deliciu in orice anotimp, dar vara cu rosii si branza proaspata sunt micul dejun preferat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si chimen