Paine neagra cu cartofi

de MotanLaOale in Piine, 19 Apr 2011 | 8969 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

19.04.2011, 09:20

@ Ruxy Rux te rog daca vezi reteta mea sa-mi spui unde am gresit de s-a crapat la copt si nu a iesit neteda si crocanta. La gust a fost foarte buna multumesc

Miha 1

19.04.2011, 10:40

Cred ca ar mai fi trebuit putina faina.

Nu te descuraja, data viitoare va iesi si mai bine.

kamy 1

19.04.2011, 10:51

vladimir....las ca e fain aspectul ala....rustic daca la gust e buna...e ok

Lau 1

19.04.2011, 10:55

daca gustul e ok,nu conteaza aspectul

MotanLaOale 1

19.04.2011, 10:55

Multumesc pentru sfaturi

Rocsi 1

19.04.2011, 10:58

daca o vede mama i se face pofta..adora painea cu cartofi

Cris2711 1

19.04.2011, 11:00

MotanLaOale 1

19.04.2011, 11:08

MVMih 1

19.04.2011, 11:11

mamaieelena 1

19.04.2011, 11:15

MotanLaOale sa sti ca painea arata super si cred ca este si gustoasa este de apreciat dar ce nu inteleg eu este faptul ca acum o saptamana eu am postat paine si am fost prima anul asta cand am fotografiat painea rupta si nu taiata nici macar nu a fost pusa la retetele din ziua respactiva ca sa fie vazuta ei dar nu e nimic oricum eu fac paine non-stop si nu e nevoie de aprecierile nimanui numai ca nu e corect

mamaieelena 1

19.04.2011, 11:18

scuza-ma ca nu a fost nici un apropo dar am remarcat ca este pt a doua oara cand mi se intampla sa mi se faca acest lucru la paine evident

MotanLaOale 1

19.04.2011, 11:36

@mamaieelena Eu am facut prima oara si ma grabeam sa plec si cum stiu ca nu se taie painea calda cu cutitul am rupt-o si am pozat-o. Nu am vrut sa supar pe nimeni

MotanLaOale 1

19.04.2011, 11:37

@MVMih

RuxyRux 1

19.04.2011, 12:26

Motan ma bucur ca te-am incurajat sa faci painica....sa stii ca mie imi place mult cum arata painica ta...e rustica bineee...si mai stii ceva daca as avea de ales dintre o paine frantuzeasca bine pusa la punct si painea neagra cu siguranta as alege-o pe cea din urma....felicitari si te rog sa nu te descurajezi, eu am avut multa rabdare cu mine sa zic asa...si nu m-am lasat...chiar daca am avut esecuri...cine nu gateste nu greseste cum se spune, iar daca painea e buna la gust e tot ce conteaza, eu consider ca ai facut o paine jos palaria, (nu cred ca e reteta mea), eu cu cartofi am facut numai painica Ancutei, dar stiu ca am pus si ulei( 2 linguri) si poate acesta e secretul...felicitari Motan

RuxyRux 1

19.04.2011, 12:28

Ai facut o alegere grozava sa rupi painea cand e calda si nu sa o tai...se incruzeste cum se mai spune...eu sunt ca Stan Patitul si din nerabdare am taiat o data painea...nu prea s-a mai putut manca..si de atunci m-am invatat minte

Mitinita 1

19.04.2011, 12:36

imi place mult cum a iesit,are un aspect foarte rustic ruxy, se mareste gasca brutarilor

RuxyRux 1

19.04.2011, 12:38

Miti, asta ne bucura cel mai tare

MotanLaOale 1

19.04.2011, 12:51

Multumesc pentru incurajari Sigur o sa mai fac

aziz 1

19.04.2011, 13:12

superba ce sa mai si eu am facut intermediara a iesit extraordinar de buna si mai putin aspectuoasa de asta nici nu am postat-o ,insa un lucru cert ruxy ne-a impins pe toti cred la facut paine

MotanLaOale 1

19.04.2011, 13:39

@aziz Asa este

mirela0911 1

19.04.2011, 14:10

Este excelenta painea

MotanLaOale 1

19.04.2011, 14:24

adry88 1

25.05.2011, 22:05

MotanLaOale 1

26.05.2011, 08:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu mac si banane