Pandişpan genovez

de AlexJ in Prajituri, 10 Iun 2011 | 23515 vizualizari

COMENTARII (29)

mena29 1

10.06.2011, 09:23

Perfect pentru ca tocmai sunt la cafea,deci am si ceva dulce
super!

MotanLaOale 1

10.06.2011, 09:38

bun bun

elena1988 1

10.06.2011, 09:55

Lau 1

10.06.2011, 10:17

bun

adry88 1

10.06.2011, 10:35

ce bn arata si ce bun este

Rocsi 1

10.06.2011, 10:54

minunat a iesit

DIANA B 1

10.06.2011, 11:08

Super inteligenta ... si ce-mi place cand e service mai putin , si mai putine vase de spalat

FAVO !

lilik 1

10.06.2011, 11:54

nemaipomenit de apetisant

La Ancuta 1

10.06.2011, 12:04

ionela2682 1

10.06.2011, 13:00

Ce-mi place!

madi_marin 1

10.06.2011, 13:08

frumos tare....

alice_ciobanu 1

10.06.2011, 13:42

fain

AlexJ 1

10.06.2011, 14:08

mulțumesc tuturor..

diaconta 1

10.06.2011, 14:52

excelenta reteta

LicutaMarin 1

10.06.2011, 15:01

pufos si delicios!

kamy 1

10.06.2011, 15:09

bun tare

aziz 1

10.06.2011, 15:11

Sidy 1

10.06.2011, 15:22

Ce fain poate sa arate Si cu fructe de sezon e nemaipomenit. Bravo

AlexJ 1

10.06.2011, 15:26

mulțumesc...

MIUTA 1

10.06.2011, 16:21

Super

LUK 1

10.06.2011, 18:25

super

mirela0911 1

10.06.2011, 19:43

Ce frumos e

Anamaria7 1

11.06.2011, 09:00

ce s-au adunat ciresele la taclale acolo

monicutza 1

11.06.2011, 21:07

l-am facut si eu este bun ,dar trebuie copt la o temperatura mai mica de 180 grade,pt ca la 180 se arde deasupra si ramane crud la mijloc. multumesc de reteta.

AlexJ 1

14.06.2011, 14:20

@monicutza - sa va fie de bine... ...poate ca ai dreptate referitor la temperatura , dar cred totusi ca depinde si de cuptor...Al meu e electric si are program special de prajituri...cel mai important este ca fiecare sa isi cunoasca cuptorul si atunci nu sunt probleme...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine