Parizer de casa din carne de pui

de Rocsi in Mezel de casa, 8 Mai 2022 | 11126 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

08.05.2022, 22:23

Interesant !

MotanLaOale 1

09.05.2022, 05:17

mihaelar63 1

09.05.2022, 07:14

Bravo Rocsi !!! Este foarte bine ca sa gatim sanatos !!!

RODIMUR 1

09.05.2022, 08:52

Bun! Mi-ar plăcea și mai mult din carne de porc și vită...

Anett 1

09.05.2022, 09:32

vasimur 1

09.05.2022, 10:38

oanapl 1

09.05.2022, 11:19

Delicios!

Rocsi 1

09.05.2022, 11:21

Multumesc mult tuturor!

Rocsi 1

09.05.2022, 11:21

Rodica, poti incerca si varianta asta, doar ca, cred ca e nevoie sa folosesti mai multa zeama.

RODIMUR 1

09.05.2022, 11:32

Mulțumesc, Rocsi! Cred că într-o zi voi încerca...

miki_a 1

09.05.2022, 13:20

Bună, Rocsi! Mulțumesc pentru rețetă, eu sigur o voi prepara! Dar pudra de sfeclă de unde o luăm? În afară de culoare, influențează gustul preparatului sau se poate face și fără ea? Aștept răspuns ! Îmbrățișări!

mirela0911 1

09.05.2022, 17:58

O idee tare buna de preparat in casa!

dantes 1

10.05.2022, 09:37

Interesant!

Rocsi 1

10.05.2022, 20:47

Miki, pudra de sfecla se gaseste in farmaciile naturiste, plafar...Nu influenteaza cu nimic gustul, ajuta la culoare. Stiu persoane care folosesc pudra de sfecla si la prajituri! Te astept cu impresii daca il pregatesti!

Rocsi 1

10.05.2022, 20:47

Multumesc mult tuturor!

Panacris 1

12.05.2022, 19:24

Hmmm, chiar de probat!

Rocsi 1

13.05.2022, 19:41

Cristina, da! Iese prea bun!

Catalina L 1

19.05.2022, 16:19

minunat

Rocsi 1

20.05.2022, 18:31

Multumesc, Catalina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc afumat