Parjolute de primavara

de Oana in Porc, 30 Apr 2010 | 9757 vizualizari

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.04.2010, 22:20

iamiii...ce minunate

Miha 1

30.04.2010, 22:44

ramo_cata 1

01.05.2010, 00:29

Sylvia 1

01.05.2010, 00:30

Ce bune trebuie sa fie cu usturoi verde !!!!

Bucataras Medi 1

01.05.2010, 07:50

cu ceapa si usturoi verde ............un deliciu...................

madi_marin 1

01.05.2010, 08:13

imi plac chiftelutele de nu mai pot....si cu ceapa si usturoi verde cred ca sunt exceptionale.....

Oana 1

01.05.2010, 09:37

Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda, sa zic asa Si eu ador ceapa si usturoiul verde Initial ma gandeam sa le fac in cuptor, dar cum tot mai bune sunt prajite

gaby_duceag 1

01.05.2010, 10:17

am facut si eu acum compozitia. le prajesc cand papam.eu mai pun compozitia intr-o tava de cuptor,adaugand o ceasca de apa ,insa...tot prajite-s mai bune

Oana 1

01.05.2010, 16:03

Da, Gaby stiu Eu le puneam pe hartie de copt, fara apa, doar putin unt printre ele Sa aveti pofta

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:55

ce bune si eu doresc

mena29 1

11.06.2010, 15:43

O ce bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]