Pasta de leustean

de gaby_duceag in Conserve, 12 Mai 2012 | 10855 vizualizari

COMENTARII (31)

dakris 1

17.05.2012, 09:07

Dupa ce deschizi borcanul cat se mai poate folosi? Am tot auzit in ultima vreme de pasta de leustean...dar nu m-am lamurit cu acest aspect.

gaby_duceag 1

24.05.2012, 12:03

Dakris, scuze, abia acum vad intrebarea.
Anul trecut am avut un borcan de 800 gr toata iarna. Il pastrezi la rece, pe usa frigiderului, si mai pui putina sare deasupra DOAR daca vezi urme de mucegai. Eu nu am pus si l-am folosit de cate ori am avut nevoie. Sa aiba mereu stratul de ulei desupra si sa fie suficient de sarat.

dakris 1

05.06.2012, 14:43

Multumesc, Gabi! Acum ma apuc si eu sa il fac asa; la congelator am pus deja

DinDragostePentruGatit 1

03.02.2013, 15:29

Potrivit pentru ciorbele mele de peste ... O sa fac si eu.

Patricia Iordache 1

29.05.2013, 17:31

L-am trecut la favorite! N-am facut asa ceva pana acum si nici nu am auzit printre apropiatii mei.

Mitinita 1

20.08.2013, 23:48

Imi surade reteta asta O incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean