Pasta de oua condimentata

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 7746 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

11.07.2010, 15:19

vad ca vii tare, bravo!

lira 1

11.07.2010, 15:28

Pai recuperez din urma

Ina 1

11.07.2010, 15:30

eu zic sa te opresti, pana se obisnuieste lumea cu tine Ca sa faci si galbeni sa-i golesti bucataria lui sefu'

lira 1

11.07.2010, 15:32

M-ai bine-dispus pe ziua de azi, esti o draguta

Ina 1

11.07.2010, 15:34

nu glumesc, aici faci galbeni in functie de notele primite de la celelalti bucatarasi, iar cu galbenii iti alegi ceva din camara sefului

lira 1

11.07.2010, 15:44

Ok, am prins ideea, am vazut inante, dar nu eram pe deplin lamurita.... dar cum stiu eu cat valoreaza fiecare reteta... sau e in functie de cat o apreciaza fiecare ... acolo zice ca peste 500 puncte iei un galben .... pana fac eu 500 de puncte si si intr-o saptamana, imi creste barba

Ina 1

11.07.2010, 15:47

lasa ca te lamuresti tu oricum, cu retetele astea vei fi sigur intre primele, in top imi place!multa bafta!

anisoara 1

11.07.2010, 15:53

Ina, noi doar expunem recete, nu pentru a face galbeni acestea ...asa sunt un stimul... sunt mult mai mari valori, decat galbenii... aceasta e parerea mea oricum recetel sunt pe placul multor fete. Bine ai venit ,Lira Bafta

anisoara 1

11.07.2010, 15:55

E oricum am inteles pt mine, ca punctele se dau mai mult pentru mesajele ,care le scrii pe sait, decat pentru recetele si pozele expuse. .poti sa expui recete, de 1 metru cu poze , care mai de care, daca nu esti activa pe sait, vei primi numai 1-2 baluri.

lira 1

11.07.2010, 15:59

ideea e ca trebuie sa ma port frumos sa iau nota mare ... ca la scoala

lira 1

11.07.2010, 16:01

Bine te-am gasit Anisoara. Deci trebuie sa scriu in cartea de munca al doilea job... numai ca daca nu fac bani... se poate considera voluntariat

gaby_duceag 1

11.07.2010, 16:04

))

anisoara 1

11.07.2010, 17:15

Bine, dar blogul l-ai deschis pentru a face bani, sau din pasiune, din placere?

Ina 1

11.07.2010, 17:36

Anisoara, ai dreptate, dar de ce sa nu recunoastem ca si galbenii aia ne stimuleaza? Eu recunosc: ma bucur cand imi creste averea si ma gandesc la urmatorul produs ales din camara

anisoara 1

11.07.2010, 17:47

Ma crezi, nici nu stiu ,unde e camara bucatarisilor Cate bordeie- atatea obiceie.

nadina73 1

11.07.2010, 18:07

am ras bine acuma las furcile si ma duc

lia maria 1

12.07.2010, 09:36

imi place ce prepari si cum expui

Bunica 1

12.07.2010, 12:46

Bine ai venit ! Mi-a placut pasta de oua, dar fara maioneza

lira 1

12.07.2010, 14:08

Bine te-am gasit bunica! Pai reteta aceasta, ca si oricare alta reteta eu zic ca poate fi adaptabila si se poate pune sau scoate un ingreient sa fie pe placul oricui

Panacris 1

20.04.2020, 18:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean