Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Farfalle, 24 Feb 2013 | 5146 vizualizari

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

24.02.2013, 19:53

Ela68 1

24.02.2013, 20:08

pastele sunt preferatele mele

Bya Ralu 1

24.02.2013, 20:10

ce faine sunt

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:12

si mie in plac tare, Ela

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:12

multumesc bya

Lau 1

24.02.2013, 20:17

Bunica 1

24.02.2013, 20:20

Bune Farffale ai facut!

Bunica 1

24.02.2013, 20:20

*Frafalle

diaconta 1

24.02.2013, 20:24

nu stiu cum sunt germenii astia,dar arata imbietor

angyb 1

24.02.2013, 20:24

ce bune

Rocsi 1

24.02.2013, 20:41

Arata bine!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:52

Dia multumesc Dar ce poza ti-ai tras? Noul tau look?

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:53

Multumesc bunica!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:53

Rocsi, pupici si la tine!

diaconta 1

24.02.2013, 20:57

Nu e chiar recenta poza

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 21:00

Aa, deci asa. Ne induci in eroare

diaconta 1

24.02.2013, 21:01

Nu neaparat,ca io's cam ...schimbatoare

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 21:09

Ce zci? Intru la "garant bucataras"?

Satisfyyourcravings 1

24.02.2013, 21:16

Pe placul meu!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 21:17

Multumesc Adriana

Panacris 1

24.02.2013, 21:53

Interesant! Doar că nu știu ce-s ăia germeni de schinduf Seamnănă cu germenii de grâu!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 22:11

Panacris, poti sa pui si germeni de grau, sunt superi buni si aia, chiar mai indicat pentru cei care nu sunt familiarizati cu schinduf si altele de genu
Uite aici un blog de un poti nvata mai multe despre germeni: http://germeni.blogspot.ro/.

ANNA_46 1

24.02.2013, 22:30

Asa cum spui Daciana , cu un pahar de vin alb demisec merg perfect , foarte bine arata

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 07:13

Multumesc tare mult Ana

Sim0na 1

25.02.2013, 13:07

Bun trebuie sa fie..

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton