Pastrav pane la cuptor

de Irina in Pastrav, 15 Mar 2010 | 11317 vizualizari

COMENTARII (10)

Teo 1

15.03.2010, 21:40

Irina , pestele e preferatul meu , oricum ar fi pregatit; dar cel mai bun peste l-am mancat demult , demult pregatit de Bunica,cu saramura de otet ,sare foi dafin, piper; pestele prajit asezat in aceasta; si acum ii simt mirosul...

Miha 1

15.03.2010, 21:52

Cat de jucausi erau? Daca ai pregatit numai 2 inseamna ca nu mai primiti musafiri la masa. Bineee...poate data viitoare.

Bucataras 1

15.03.2010, 23:41

hahaha. mamaaa, dar nu-mi amintesc de ei ... cine i-o fi mincat? ))

mihaelar63 1

15.03.2010, 23:52

chiar azi planuiam ce peste sa pregatesc saptamana viitoare , bineinteles ca era vorba de pastrav

Irina 1

16.03.2010, 19:09

Si mie imi place saramura, Teo!

Irina 1

16.03.2010, 19:10

Miha, de jucausi ce erau am prins numai doi! De asta nici Bucatarasu' nu a mai prins....

Bunica 1

23.03.2010, 15:59

Eheeee, Teo! Erau alte timpuri, nu gaseai peste pe toate drumurile. Il conservam si noi cum ne pricepeam mai bine.

ionix 1

23.03.2010, 17:47

nu m-am gandit ca as putea sa fac si pastravul pane.. o sa-ncerc...

gaby_duceag 1

30.03.2010, 06:42

cred si io c-ati avut pofta))

Irina 1

30.03.2010, 18:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor, pe pat de portocala, lamaie si limeta