Patate duchesse

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 6957 vizualizari

COMENTARII (21)

Adinuta 1

06.12.2009, 00:16

patate a la dulcessa vroiai sa zici, nu? doar ca sunt sarate, dar la fel de frumusele ca si dulciurile tale

Miha 1

06.12.2009, 00:21

Adinuta, nu stiu care e denumirea corecta. Asa le-a zis Daniela, asa le-am zis si eu.

brie 1

06.12.2009, 01:23

Adinuta 1

06.12.2009, 01:23

miha draga, ma refeream ca tie ti se mai spune "Dulcesa" de aceea am zis "patate a la dulcesa" ... dar nus de ce am scris cu 2 de s... ma grabeam, acum am observat

ionix 1

06.12.2009, 08:56

ce frumos arata... am crezut ca-s prajiturele ceva... merita facute de revelion

pana_luminita 1

06.12.2009, 10:51

Oana 1

06.12.2009, 11:17

Chiar, buna denumirea Adinuta Arata tare bine!

rivka 1

06.12.2009, 11:23

sunt fff buni, dar eu nu mai fac ca prea repede se mananca si nu ne ajung niciodata ...pt noi acasa, poate pt musafiri de impresionat asa...

Miha 1

06.12.2009, 12:27

Adinuta, am inteles si eu mai tarziu, dupa ce-am raspuns, ce-ai vrut sa spui. Bucataras mi-a spus asa, nu stiam ca a si "prins" acest apelativ.

Miha 1

06.12.2009, 12:31

Multumesc tare mult fetelor, va pup cu drag pe toate! Are dreptate Rivka is atat de buni incat nu ajung. Nici nu stii cand dispar din farfurie.

Michelle 1

06.12.2009, 12:56

gaby_duceag 1

06.12.2009, 13:52

liana_geicu 1

06.12.2009, 17:31

Asa ceva imi facea mama mea in copilarie! ce bun era

Michelle 1

06.12.2009, 21:52

trebuie incercat..

ANCA 1

09.12.2009, 20:07

arata super!

Miha 1

09.12.2009, 20:53

Multumesc Anca!

Miha 1

11.12.2009, 12:39

Dorina, ai dreptate, am omis sa scriu in reteta despre telemea, din graba, oboseala...cine mai stie? Dar se vede in poze, ca se pune dupa unt, inainte de ou.
Spor la treaba.

ANCA 1

18.12.2009, 15:49

sunt in executie, dar eu am adaugat un plus: 2 linguri smantana si o mana de praz!

Adinacarla 1

01.02.2010, 13:29

arata excelent...trebuie sa incerc si eu

elena1988 1

04.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi cu cascaval