"Pate" de ficat de gasca cu marmelada de ceapa

de Roda in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2009 | 7754 vizualizari

COMENTARII (7)

boscodina 1

08.07.2009, 16:23

ce incisiva estem...aiurea-n porumb
exista atatea bucatarii in care mancarea e si dulce, unde carnea e combinata cu miere, fructe foarte dulci..etc.

Bucataria franceza e cunoscuta pentru gusturile" mai altfel", pentru astfel de combinatii...ba mai mult sunt considerate "delicatete" si daca mai ai norocul si de un restaurant de renume si un mare chef la tigaie...platesti o avere

Bucataras 1

08.07.2009, 16:26

Observatie... mesajul scris de bosco se adreseaza userului Gabo, al carui mesaj a fost banat din cauza tonului si limbajului folosit

Roda 1

08.07.2009, 22:12

Multumesc, boscodina( este atat de interesant nickname-ul tau),dar sunt persoane nestiutoare in ale artei culinare, mai ales cand este vorba de bucataria straina, in special cea frantuzeasca.Combinatiile folosite sunt stranii pentru un neavizat, dar ,pentru cine a mancat sau stie ,este ceva normal.Mie imi plac mult combinatiile ,iar marmelada de ceapa este grozava, se aseamana putin cu sosurile englezesti chutney ,unde combinatia de vin, miere, ceapa si fructe este la ordinea zilei.

Rodie 1

07.10.2010, 23:12

yumy

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]