"Pate" de ficat de gasca cu marmelada de ceapa

de Roda in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2009 | 7503 vizualizari

COMENTARII (7)

boscodina 1

08.07.2009, 16:23

ce incisiva estem...aiurea-n porumb
exista atatea bucatarii in care mancarea e si dulce, unde carnea e combinata cu miere, fructe foarte dulci..etc.

Bucataria franceza e cunoscuta pentru gusturile" mai altfel", pentru astfel de combinatii...ba mai mult sunt considerate "delicatete" si daca mai ai norocul si de un restaurant de renume si un mare chef la tigaie...platesti o avere

Bucataras 1

08.07.2009, 16:26

Observatie... mesajul scris de bosco se adreseaza userului Gabo, al carui mesaj a fost banat din cauza tonului si limbajului folosit

Roda 1

08.07.2009, 22:12

Multumesc, boscodina( este atat de interesant nickname-ul tau),dar sunt persoane nestiutoare in ale artei culinare, mai ales cand este vorba de bucataria straina, in special cea frantuzeasca.Combinatiile folosite sunt stranii pentru un neavizat, dar ,pentru cine a mancat sau stie ,este ceva normal.Mie imi plac mult combinatiile ,iar marmelada de ceapa este grozava, se aseamana putin cu sosurile englezesti chutney ,unde combinatia de vin, miere, ceapa si fructe este la ordinea zilei.

Rodie 1

07.10.2010, 23:12

yumy

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga la cuptor