Perisoare cu sos romanesc

de carmenvlad in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2011 | 16251 vizualizari

COMENTARII (16)

Cris2711 1

07.02.2011, 21:27

Super poze ,super prezentare,super reteta

LUK 1

07.02.2011, 21:34

imi place tare mult..

ela 1

07.02.2011, 21:43

ce frumoasa prezentare...

cismaru_nicoleta 1

07.02.2011, 21:43

Si mie imi place tareee mult aceasta ciorbita

RuxyRux 1

07.02.2011, 21:56

Arata grozav!!!!!

mirela0911 1

07.02.2011, 22:25

Delicioasa ciorba

La Ancuta 1

07.02.2011, 22:50

nadina73 1

07.02.2011, 23:06

elena1988 1

08.02.2011, 09:57

Rocsi 1

08.02.2011, 11:02

onuta 1

08.02.2011, 11:59

meriti multe furci, si clar vin la masa

DIANA B 1

08.02.2011, 12:27

Frumos ca-ti amintesti de cei care nu mai sunt ... e si normal , cu asa reteta

DIANA B 1

08.02.2011, 12:31

@mirela0911 cred c-ai gresit reteta ... aici nu-i ciorba , draga mea
Remarca-i si ptr tine , Nicoleta

vanilla 1

08.02.2011, 14:34

foarte gustos!!!

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:33

carmenvlad 1

11.02.2011, 05:53

Am fost putin ocupata si nu am avut timp sa va multumesc pentru comentarii. Va multumesc foarte mult acum (mai ales ca sunteti prietenele mele constante) si asa cum bine a remarcat Onesta este o mancare de perisoare cu sos. Poti sa faci mai multe perisoare,sa le imparti in jumatate si sa faci doua feluri de mancare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin