Peste turcesc

de ionix in Pangasius, 14 Sep 2009 | 7568 vizualizari

COMENTARII (7)

rivka 1

14.09.2009, 16:53

Interesant
pestele prajit in faina de malai face si mama de cand ma stiu eu dar asa invelit in vinete nu mi-ar fii trecut prin cap.
Se mananca cald sau e bun si rece? e bun la gust?
pare f ineresant da !

ionix 1

14.09.2009, 17:14

in faina de malai il facea si mama dar asta se da prin ou si apoi malai...
hmm, are un gust bun, spun eu, datorita vinetei prajite...
E bun cald sau caldut... rece hmm, e asa si-asa... amicele mele au spus ca-i o bunatate pestele asta... merita incercat... daca nu-ti place cu vinete poti oricand manca doar pestele :p

rivka 1

14.09.2009, 17:19

chiar imi place reteta asta ca pestele asta fileuri congelat din supermarket (ca cel oceanic gen pangasius etc) nu prea are altfel nici un gust asa, nici nu mai cumpar de mult foaaarte rar sa fac chiftele, daca cumpar cumpar mai rar dar peste calumea, si reteta asta ii da putin gust , imi place sa stii ca o incerc si eu.

ionix 1

14.09.2009, 17:38

awww... ce bine-mi pare ca-ti place... aveam putine emotii in ceea ce priveste postarea de retete dar am zis c-o sa postez ca poate o sa placa cuiva ce scriu eu pe aici... mersi mult, esti o dulcica... daca faci sa-mi spui daca ti-a placut...

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 12:34

Este o reteta foarte interesanta,sigur am sa o testez.Felcitari,este o reteta deosebita.

ionix 1

16.02.2010, 13:19

Multumesc frumos... esti o draguta sper sa-ti placa daca incerci

Miha 1

16.02.2010, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu crusta de mustar