Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale

de Sylvia in Curcan, 20 Ian 2014 | 14288 vizualizari

COMENTARII (29)

Cris2711 1

20.01.2014, 21:16

Ce bine suna si ce bine arata

Constelatialeu 1

20.01.2014, 21:17

Arata tare bine !

Teo 1

20.01.2014, 21:21

Ce bine arata! si eu ma gandeam pentru duminica cum sda mai prepar un piept de curcan?multumesc!

Merisor 1

20.01.2014, 21:22

Moaaa, ce avem aici!

Sylvia 1

20.01.2014, 21:24

Teo in felul asta am facut si muschiulet de porc am mai facut un piept de curcan mic umplut cu spanac si ardei rosu, fiert in aburi si prajit in crusta crocanta tare bun a fost , te pup cu drag

Rocsi 1

20.01.2014, 21:25

Cum arataaa

Alexandra Burz 1

20.01.2014, 21:26

T I M E A 1

20.01.2014, 21:26

ce bine arata

Bunica 1

20.01.2014, 21:30

Arata intr-un mare fel! L-am trecut repede la favorite,ca-mi place pieptul de curcan

Ina 1

20.01.2014, 21:38

waw, cum arata!

diaconta 1

20.01.2014, 21:42

foarte foarte mult imi place
Felicitari Sylvia

MotanLaOale 1

20.01.2014, 21:49

Arata tare bine!

- Andreea - 1

20.01.2014, 21:49

Ce bine arata

Mitinita 1

20.01.2014, 21:58

bardat zici tare fain

simona72 1

21.01.2014, 08:58

Grozav!! Si ce faina ideea cu preapur

deyutzky 1

21.01.2014, 09:45

deliciosss

dantes 1

21.01.2014, 09:46

Foarte bun

anca_rm 1

21.01.2014, 09:59

un deliciu ..

Sim0na 1

21.01.2014, 10:08

cred ca a fost un deliciu!

_Alina_ 1

21.01.2014, 10:14

M-a "curentat". Arata grozav de bine!

Criss 1

21.01.2014, 10:42

mamaieelena 1

21.01.2014, 10:51

mda deosebit de frumos arata si cred ca gustul este incontestabil imi place e super

Pushaa 1

21.01.2014, 13:03

MIUTA 1

21.01.2014, 16:38

Wooooow,delicios

laura_n 1

21.01.2014, 17:28

Silvia,cum spui tu arata minunat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan