Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 19898 vizualizari
Ina 1
In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul
nadina73 1
ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu
la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....
Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....
asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos
gaby_duceag 1
cica "ca la pomenile" )))arata bine!
pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun
ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta
te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf
Bucataria_lui_Tavi 1
Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .
Tavi
Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .
epurasha2bb 1
aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!
Tavi, da!!!
pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult
ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient
mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:44
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
oanapl
vasimur
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!