Placinta de dovleac

de ionix in Prajituri, 25 Oct 2009 | 31854 vizualizari

COMENTARII (8)

Oana 1

25.10.2009, 15:43

Mmm, super combinatia de dovleac, pere si gutui Pe mine m-a invatat mama, prosopul cu care acoperi placinta sa fie umed, il pui peste tava fierbinte, scoasa din cuptor, iar foaia de deasupra nu se va mai rupe bucatele, se va inmuia

ionix 1

25.10.2009, 19:41

e foarte parfumata... e mult mai buna rece, noi n-am avut rabdare si-am taiat din ea fierbinte ai dreptate, prosopul trebuie umezit dar eu am uitat si din inertie l-am pus uscat dar s-a inmuiat un pic

Mihaela 1

26.10.2009, 00:37

buuuunnn!!!

ionix 1

27.10.2009, 10:51

am mai avut pana astazi si a fost super buna... e mult mai buna la cateva zile

ccris_ccris 1

23.11.2010, 18:27

fac si eu, dar fara pere si gutui, ca n-am...
abia astept sa papam

alinutzika 1

29.10.2011, 22:49

cred ca e un deliciu

Lau 1

20.11.2011, 21:07

bun

Kadia80 1

24.11.2011, 19:30

n-am incercat cu pere si gutui, in schimb stiu varianta de dovleac cu nuca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac