Placinta dobrogeana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2011 | 36414 vizualizari

COMENTARII (91)

Adinuta 1

20.10.2011, 12:55

N-am facut niciodata, dar am trecut-o la favorite si-o incerc

alinutzika 1

20.10.2011, 14:29

ce apetisanta e.......o s-o incerc

Lau 1

20.10.2011, 20:44

ce bine arata

RuxyRux 1

20.10.2011, 22:09

Multumesc, multumesc, multumesc din suflet tuturor!

ionela1987 1

20.10.2011, 22:15

Mi-ai facut pofta. Reteta asta imi aduce aminte de bunica mea â, originara din judetul Tulcea. O facea la cuptor rustic afara, impreuna cu vreo 6 paini. Bravo!!!

maia 1

20.11.2011, 12:32

mmmmm delicios!

Oana 1

10.01.2012, 16:47

Ruxy, aluatul nu se lasa deloc la dospit/odihnit? Il intinzi in foi direct, imediat dupa ce-l faci? Imi ploua in gura de la placinta asta!!

RuxyRux 1

12.01.2012, 14:39

Nu se lasa deloc la dospit Oana...e adevarat ca e delicioasa

Mitinita 1

25.08.2012, 17:08

am pregatite deja toate ingredientele,fac si eu chiar acum dar cu foi de placinta,daca stiam de reteta ta nu le mai dezghetam

RuxyRux 1

25.08.2012, 17:09

O sa iasa grozav si cu foi Miti...e o placinta pe cinste! Ai si maruntelele pe langa tine banuiesc!

babi5 1

26.08.2013, 20:08

RuxyRux 1

26.08.2013, 21:05

Multumesc scumpa Babi

tanyapatap 1

26.08.2013, 21:42

VAI DE MINE CE BUNATATE!FELICITARI!!

RuxyRux 1

26.08.2013, 21:56

Multumesc Tania draga mea...ma bucur ca iti place

tanyapatap 1

28.08.2013, 09:35

RuxyRux 1

13.01.2014, 19:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaci cu iaurt si verdeturi