Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Peste, 31 Mai 2012 | 4002 vizualizari
mena29 1
Prima la masaaaa!
mihaelar63 1
Daca esti mai aproape
Alinutza80 1
Mihaela,deschid geamul
Lorra 1
Nu mananc peste de obicei, dar al tau arata tare apetisant
Panacris 1
Delicios!
bucatarimcudiana 1
eu as manca si poza
kukibella 1
ce bine arata ...
Ina 1
specialista in peste!
alinutzika 1
tare bun
Bylaura daca te obisnuiesti sa fi creativa la preparare , nu vei mai putea renunta la el . Regula de aur : Pestela sa fie cat mai proaspat
Va multumesc si ma bucur ca va place Diana
T I M E A 1
bun, bun si e bine ca e fara ochi
Bucataras Medi 1
ma invit la masa.
Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul . Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta
Medi esti invitata permanenta la peste Sper ca reciproca e valabila
gaby_duceag 1
31.05.2012, 17:00 Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul . Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta ))))))))))))))))))))
DIANA B 1
Peste , mult peste ... buuuuuuuuuuun
Asta cu horror-ul eu am scris-o Gaby iar a facut o ghidusie si a aparut la ea
nu ma,te-am citat nu-mi asum perlele tale, am io destule)))
Gaby , scuza o ochelarista
Laly 1
Ce bunatate
Bya Ralu 1
ce harnica ai fost
Lau 1
numai bunatati
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!