Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos

de Miha in Prajituri, 8 Oct 2010 | 66985 vizualizari

COMENTARII (87)

Miha 1

08.10.2010, 16:11

Ada, a explicat Corina foarte bine.
Eu l-am cumparat de-a gata.

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 16:16

...Si tu tot toata iarna ramai la mine?.......Miha, la tine vin iau praji , te iau si pe tine si plecam la fetele care au pus muraturi pentru iarna ca eu una nu prea am pus mare lucru tre sa recunosc

gaby_duceag 1

08.10.2010, 16:19

medi, io sa fiu in locul tau,macar nu m-as mai lauda. io chiar nu stiu ce faci toata ziua de nu ai pus muraturi. ma tot intreb...ma intreb...si nimic...

gaby_duceag 1

08.10.2010, 16:19

miha, da' tu si mie tu

Miha 1

08.10.2010, 17:03

Da' dai o muratura? Sh-un compot cu palinca?

gaby_duceag 1

08.10.2010, 17:04

pai..stii...pai...nu stiu cum sa zic..pai...nu pot...pai...da' ba o prajitura)))

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 17:41

gaby, ce sa fac,stau cu tine de vorba ba la telefon ba aici pe bucataras

gaby_duceag 1

08.10.2010, 17:51

Crista_Luca 1

08.10.2010, 18:01

arata foarte bine .... sa sti ca la fel am patit si eu cu glazura duo de la dr Oethker, nu mi-a ajuns nici pe jumatate chec...d-apoi pe ditamai mare prajitura .... si ce sa spun de duo ...s-a facut tot unul singur .........

Crista_Luca 1

08.10.2010, 18:01

adasev12 1

08.10.2010, 19:00

adica sa inteleg ca se face laptele mai slab???sau dimpotriva, daca se evapora din el ramane mai concentrat?

jolygina 1

08.10.2010, 19:54

Miha 1

08.10.2010, 20:06

Ada, dimpotriva...laptele e mai concentrat. Nu e gros ca o smantana, dar nici lichid ca si laptele. Are gust intens de lapte. Nu stiu cum sa zic fara sa ma pierd in explicatii.

Miha 1

08.10.2010, 20:08

Cristina, si eu am fost foarte dezamagita de glazura. Data viitoare o sa cumpar ciocolata, asa cum fac de obicei.
Multumesc!

Miha 1

08.10.2010, 20:08

Jolygina, poftim la masa.

gaby_duceag 1

08.10.2010, 20:08

maica-mea, cand a auzit de acest lapte evaporat a zis ca inseamna nimic)), ca pui laptele si se evapora si tai ingredientul din reteta))

Miha 1

08.10.2010, 20:13

Miha 1

08.10.2010, 20:14

Uite laptele...nu e laptele.. Il scoti din frigider...ii faci o poza si p-aia il pui inapoi.

gaby_duceag 1

08.10.2010, 20:26

i: da' de ce-i tare prajitura?
r: ca laptele s-a evaporat)))

gaby_duceag 1

08.10.2010, 20:28

ete: http://www.bucataras.ro/retete/7175/delicii-de-mai-prajitura-cu-frisca-si-capsuni.html eu am scris aici ca glazura -i minunata, voi ca-i dezamageala))

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 20:34

mai ai prajitura din asta de mai ,Gaby?....cred ca da , ai tinut-o la congelator si mai tai cate o feliuta din cand in cand si apoi ne aduci si noua aminte ca tu in mai ai facut o prajitura

diaconta 1

08.10.2010, 20:59

Nu'i bai ca-i zburlita prajitura Miha mie-mi place si daca nu ne spuneai nici nu observamnici eu nu auzisem de lapte evaporat si m-a apucat rasullas furculite sa manance poftioasele astea

gaby_duceag 1

08.10.2010, 21:04

mai ai prajitura din asta de mai ,Gaby?....cred ca da , ai tinut-o la congelator si mai tai cate o feliuta din cand in cand si apoi ne aduci si noua aminte ca tu in mai ai facut o prajitura))))))))))

Miha 1

08.10.2010, 21:10

Bai...da' tie cum de ti-a placut dezamageala asta de glazura, ha?

gaby_duceag 1

08.10.2010, 21:17

dar nu a fost ceva sa nu imi placa. am topit-o si-am pus-o normal. prajitura avea dimensiunile unui chec si mi-a ajus sa pun deasupra. ca si consistenta la fel, nu mi-a parut cu nimic.."anormala"))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pufoasa cu nuca si cuburi de mere