Prajitura cu mere si nuca

de Sim0na in Prajituri, 27 Ian 2014 | 14624 vizualizari

COMENTARII (46)

Pushaa 1

28.01.2014, 13:10

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:22

ce prajitura buna !

madi_marin 1

28.01.2014, 20:12

SimO...ma bucur mult ca ti-a placut!

Florentina_Cristina 1

28.01.2014, 20:44

Valclaudia 1

29.01.2014, 06:29

cat de bine arata!

Lia_ 1

29.01.2014, 07:42

frumoasa prezentare! bravo!

mamaieelena 1

29.01.2014, 20:02

frumos arata si cred ca este si gustoasa

diaconta 1

30.01.2014, 22:50

ce minunatie de prajitura ai facut

Pushaa 1

31.01.2014, 15:09

Xandrinne 1

23.04.2014, 06:07

Sidy 1

23.04.2014, 08:03

LA MULTI ANI fericiti si sanatosi si sa ne incanti cu cat mai multe retete minunate si apetisante !Te tzuc cu mare drag !

MotanLaOale 1

23.04.2014, 08:57

La multi ani!

Oana 1

23.04.2014, 10:40

La multi ani!

MIUTA 1

23.04.2014, 11:53

La multi ani fericiti !!!

ela 1

23.04.2014, 17:04

LA MULTI ANI!!!

Teo 1

23.04.2014, 22:29

La multi ani,fata frumoasa!

simonacallas 1

23.04.2014, 23:25

La multi ani, Simona!

Mihaela11_jo 1

23.04.2014, 23:42

La Multi Ani! de la Amman si multe aniversari fericite alaturi de cei dragi tie

AJNA 1

24.04.2014, 16:16

CEI 100 ML DE SMANTANA DULCE NU SE PUN DE FAPT?

Sim0na 1

30.04.2014, 12:30

Multumesc tuturor ptr urari

Sim0na 1

30.04.2014, 12:33

Ajna, smantana lichida se adauga la aluat, impreuna cu praful de budinca. Din pacate am omis sa trec. Voi contacta un moderator pentru a corecta. Multumesc de atentionare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krantz