Prajitura Deliciu cu visine si bezea

de leoflori in Prajituri, 9 Iul 2009 | 8259 vizualizari

COMENTARII (8)

Oana 1

09.07.2009, 10:47

Arata suuuuper!!!!! O trec la favorite

leoflori 1

09.07.2009, 13:32

te pup, oana! daca nu esti la regim, sa folosesti zahar la bezea. cu fructoza nu iese o bezea tzapana.

Miha 1

09.07.2009, 16:28

Mi se pare sau am vazut si niste ciocolata pe acolo? Super!

leoflori 1

09.07.2009, 17:45

pai se putea sa nu pun ciucalata? regim-neregim, dar putina cioco trebuie! te pup miha!

danygospodina 1

11.07.2009, 23:39

Cum am vazut poza, am stiut de la cine e reteta!
Pupa-l pe Montignac din partea mea, e tare misto regimul lui. Bisous.

leoflori 1

12.07.2009, 11:48

dany, iti transmite salutari nea Monti! asa regim tot sa tii!

Raluka 1

07.06.2010, 23:09

Arata excelent prajitura asta. Vreau si eu sa o incerc dar am cateva intrebari Am inteles ca zaharul poate inlocui fructoza, se poate inlocui si faina de soia cu faina obisnuita si daca da, ma intereseaza si la zahar si la faina, daca isi pastreaza cantitatile sau daca acestea se schimba inlocuind materia prima. Si ma mai intereseaza si temperatura la care se coace Am si eu o prblema cu temperatura (pt cuptor electric)

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura egipteana cu nuca si caramel